Encyclopedie van de marsmannetjes

credits foto Maaike Debels

Encyclopedie van de marsmannetjes is een ode aan de fantasie. Het neemt je mee op een unieke, grappige en originele ruimtereis.

Dit interactief boek met flapjes en uitvouwbare pagina’s zet je verbeelding aan het werk  en introduceert je in een groene wereld vol coole, unieke wezentjes. Want wat er in de ruimte leeft, groeit en bloeit, dat blijft vaak een bron van mysterie. Wat is er leuker dan er met je verbeelding vorm aan te geven?

Hoe drukken marsmannetjes zich uit? En wist je dat ze best grappig zijn? Wat zit er in een marsmannetje? Ken jij een kanoersk? Wat is de martiaanse nationale sport? Wat doen marsmannetjes in hun vrije tijd? Zou jij een goed marsmannetje zijn?

De gekste vragen leren je alles over de dagdagelijkse, fantastische maatschappij en levens van deze groene, rare wezentjes. Humor troef in dit nep-informatieve boek boordevol kleurige en levendige ilustraties. Een van de zotste encycopedieën die ik ooit zag!

Encyclopedie van de marsmannetjes (Auteur: Gwendoline Raisson – Illustrator: Roland Garrigue – Davidsfonds/Infodok – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: