Beyond my Bullet Journal. Toolkit

IMG_5605

Wonderlandbyalice gaat even over de grenzen van kinderboekenland. In de Beyond-reviews kan je tips voor grote boekenlezers ontdekken. Voor lezers, doeners, zoekers. Creatief, romantisch, praktisch. Voor elk wat wils, dat beloof ik je… Beyond my Bullet Journal: Toolkit.

Wat is ... Een bullet journal of bujo is een recente hype, die je een aantal manieren aanrijkt om je lijstjes, to do’s, plannen&dromen, agenda… bij te houden op een creatieve en structurele manier. Op jouw maat én op papier.

Voor wie… lijstjeslovers, dagboekschrijvers, creatievelingen, handletterfreaks, rustzoekers,”app”haters, dromers, planners.

Waarom… Met deze toolkit kan je meteen aan de slag. Het is een handige set met potloden, fineliners, markeerstiften, gum, sjablonen, washitape en sticky notes. Een kort instructieboekje helpt je op weg. Een complete startkit als het ware voor bullet journal-eigenaars. Enkel het notitieboek zelf moet je nog voorzien.   Je kan decoreren met de tape, pagina’s sneller vormgeven met de sjablonen, herbruikbare layouts maken met stickynotes, highlighten, tekenen, schrijven en schetsen. Leuk kado voor starters en lovers, dat we jullie niet wilden onthouden.

Meer over bullet journals? Bullet Journal. De handleidingBullet Journal – Crash course

Mijn Bullet Journal. Toolkit (BBNC – 2017)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: