Beyond the Bucketlist: My boss thinks I’m working

working
credits foto Maaike Debels

Wonderlandbyalice gaat even over de grenzen van kinderboekenland. In de Beyond-reviews kan je tips voor grote boekenlezers ontdekken. Voor lezers, doeners, zoekers. Creatief, romantisch, praktisch. Voor elk wat wils, dat beloof ik je…

Wat is… een heerlijk invulboek voor op het werk of school. Om op dode momenten in te vullen, stille vergaderingen op te leuken of tijdens middagpauzes collega’s te entertainen  met leuke spelletjes als office-bingo. Volwaardige volwassen fun in een doe- en bewaarboek vol coole office games. Maak een stiekeme workfie met je baas, ontwerp een nieuw logo, vul de irriteermeter in, beken wie je kantoorcrush is, tel de uren af, verzin een vloek om je leerkracht te vervloeken…

Voor wie... iedereen die zich soms eens verveelt op het werk/tijdens het studeren, die tijdens saaie veraderingen/lessen in gedachten afdwaalt of die liever YouTube filmpjes kijkt dan e-mails leest. Dagdromers, coole collega’s, machtige mede-studenten, betweterige bazen of leerkrachten. Voor al wie soms even uit de ratrace wil ontsnappen en genieten van een heerlijk ontspannend momentje. Me-time van de bovenste plank!

Waarom… met dit boek lijk je altijd druk in de weer, op het werk, tijdens je studiemomenten. De ideale bliksemafleider voor die dagen dat je echt even geen zin hebt. Opgepast, er zijn geen garanties als je door deze survivalgids ontslagen wordt 😉

(my teacher thinks) I’m studying inkijken

(my boss thinks) I’m working inkijken

(my boss thinks) I’m working / (my teacher thinks) I’m studying (Auteur: Elise De Rijck- Lannoo – 2017)

don't tell

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: