Beyond my Bullet Journal: Crash course

bullet.jpg
credits foto Maaike Debels

Wonderlandbyalice gaat even over de grenzen van kinderboekenland. In de Beyond-reviews kan je tips voor grote boekenlezers ontdekken. Voor lezers, doeners, zoekers. Creatief, romantisch, praktisch. Voor elk wat wils, dat beloof ik je… Beyond my Bullet Journal.

Wat is ... Een bullet journal of bujo is een recente hype, die je een aantal manieren aanrijkt om je lijstjes, to do’s, plannen&dromen, agenda… bij te houden op een creatieve en structurele manier. Op jouw maat én op papier.

Voor wie… lijstjeslovers, dagboekschrijvers, creatievelingen, handletterfreaks, rustzoekers,”app”haters, dromers, planners.

Waarom… om jouw lege notitieboek om te turnen tot een handige, mooie bullet journal heb je behoorlijk wat inspiratie nodig. In deze crash course kom je de basisuitleg over bullet journaling te weten, vind je handige layouts en sjablonen, praktische tips, definities, inspirerende voorbeelden, quotes en letterypes om over te nemen. Van de index, over de jaarkalender, maand&weeklogs, collecties en modules. Over washitape en handlettering. Tijd om zelf aan de slag te gaan dus! Laat de creativo in je naar bovenkomen en maak je eigen praktische dagboek. Met deze (ietwat romantische en overzichtelijke) handleiding erbij maak je alvast een goede start.

Meer over bullet journals? Bullet Journal. De handleidingBullet Journal

Mijn Bullet Journal. Crash Course (BBNC Uitgevers – 2017)

Een gedachte over “Beyond my Bullet Journal: Crash course

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: