Beyond Handlettering: Letterfun

 

IMG_5602

Wonderlandbyalice gaat even over de grenzen van kinderboekenland. In de Beyond-reviews kan je tips voor grote boekenlezers ontdekken. Voor lezers, doeners, zoekers. Creatief, romantisch, praktisch. Voor elk wat wils, dat beloof ik je… Beyond Handlettering: Letterfun. Schetsboek.

Wat is… handlettering is het ontwerpen van je eigen lettercreaties (chalkletteren is hetzelfde, maar dan met krijtcreaties). Creatief, romantisch, vintage, modern, stoer, gestileerd… Je oefent in het schrijven, creëren van allerlei letters, decoraties, symbolen, quotes en gebruikt die achteraf in je lijstjes, journals, posters. Schrijven en inkleuren kan je met krijt, fijne pen, potlood, stift, balpen, want met elke techniek krijg je een ander effect.

Voor wie… woordenlovers, creatieve zielen en DIY’ers, eigenaars van bullet journal en liefhebbers van mooie vormen en kleuren.  Voor wie er kennis mee wil maken én voor wie gewoon wat meer oefening wil.

Waarom… Met dit schetsboek schaaf je je eigen technieken bij, doe je inspiratie op voor nieuwe alfbetsets, oefen je inkleuren, ontdek je leuke quotes en combi’s. Op blanco oefenpagina’s met lijn-, stip- en ruitpatronen heb je voldoende ruimte om de gekleurde en zwart-witte voorbeelden zelf na te schetsen. Geen excuses om dit niet onder de knie te krijgen, oefenruimte en inspiratie genoeg. Have fun!

Meer over handlettering?Handlettering, doe je zo… – Chalk letteren Quotes Kleurboek

Letterfun. Schetsboek (BBNC – 2017)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: