Beyond Creativity: The line

IMG_5603

Wonderlandbyalice gaat even over de grenzen van kinderboekenland. In de Beyond-reviews kan je tips voor grote boekenlezers ontdekken. Voor lezers, doeners, zoekers. Creatief, romantisch, praktisch. Voor elk wat wils, dat beloof ik je… Beyond: The Line.

Wat is… The line, is het nieuwe boek van guerrillakunstenaar Kerri Smith, auteur van het populaire Wreck this journal. Het brengt je even uit je gewone, dagdagelijkse sleur, laat je nadenken en stilstaan over saaie, alledaagse zaken en brengt je even uit je element. Creativiteit top in dit boek, en toch moet je enkel een lijn tekenen en doortekenen… Met een frisse blik de wereld bekijken en het ongewone in het gewone bovenhalen, dat is jouw uitdaging vanaf nu.

Voor wie… al wie graag buiten de lijntjes tekent en kleurt.

Waarom…Dit doekboek voor volwassenen? Een boek zoals er geen ander is, een boek dat alle definities van een boek omver gooit. Het is een rustpunt in je hectische mallemolen, een filosoferen, stilstaan en reflecteren. Het is omgaan met je creativiteit, met je grenzen, beperkingen en eindeloze gedachtenstroom. Je hebt enkel een potlood nodig en je open geest. Stap in dit avontur of experiment, of hoe je het ook noemen wil en begin aan die lijn, sla elke pagina om, lees de opdracht en teken verder. Je eigen ontdekkingstocht (ook in je eigen emoties) start met de eerste streep op papier. Bonne route!

The line (Auteur: Kerri Smith – Unieboek Het Spectrum – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: