De stad

de stad
credits foto Maaike Debels

Knap zoekboek over al het moois dat de stad te bieden heeft. Je passeert verschillende locaties als de bioscoop, haven, een hotel, de baker, de dierentuin… en je ontdekt allerlei mensen die verschillende activiteiten uitvoeren (fietsen, jeu de boules, skateboarden, in het park wandelen, zwemmen…). De stad is een gezellige, drukke plek vol bedrijvigheid.  In dit prachtig, heel groot formaat komen de heel gestileerde platen mooi tot hun recht, een zoekboek meer dan waardig.

Een grafisch pareltje vol design platen van de Zweedse ontwerpster Ingela (die je vaak in hedendaagse kinderkamers kan ontdekken).  Vol heldere kleuren, en met een retro vibe. Een uniek kijkboek voor kleintjes, maar zeker ook voor volwassenen. Zo’n boek waar je in kan blijven kijken. Op de schutbladen staat trouwens een mooie verzameling voorwerpen, dieren en personen om te zoeken binnenin. Wonderlandbyalice is alvast fan van dit Zweeds moois.

De stad (Auteur en illustrator: Ingela P. Arrhenius – Gottmer – 2017)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: