Surprise: Bouw Zoekboek

bouw 2.jpg
credits foto Maaike Debels

Dit bedrijvige boek is een top surprise voor…

…kleine kleutertjes met een passie voor (bouw)voertuigen en handige papa’s die samen met hun zoon of dochter willen spelen en lezen.

Wonderlandbyalice is gek op zoekboeken. Je hoeft je er dan ook niet over te verbazen dat er veel zoekboeken zitten tussen onze kadotips! Vooral de exemplaren voor de allerkleinsten zijn de max. Omwille van hun groot formaat, handige en dikke kartonnen pagina’s en hun uitbundig gebruik van kleur. Je hoeft niet op zoek naar één enkel verhaal, nee, je kan je fantasie de vrije loop laten en zelf verschillende verhalen, details en personages gaan opzoeken en herontdekken.

Dit zoekboek is er een voor alle kleine en grote bouwfanaten. Zet je veiligheidshelm op, trek je laarzen op en ga mee, de werf op. In dit boek zonder woorden, waar illustraies baas zijn en je gedurende 4 seizoenen de gezellige drukte van een bouwwerf kan ontdekken. Er wordt gegraven, leidingen gelegd, gemetseld, getimmerd  en rondgereden met graafmachines, pletwalsen en bulldozers. Vele coole werktuigen en nog meer helpende handen  bouwen de werf om tot een prachtige plek. Dankzij een aantal zoektips word je als lezer op weg gezet: wat bouwt Tess voor dolfijn Dora? Waar kan Filou de kat slapen?Wat gebeurt er met Pelo papegaai?

Een speels, interactief en bijzonder kleurrijk zoekboek met levendige, grappige dieren in de hoofdrol. Om lang en steeds opnieuw te bekijken, verhalen te bedenken en je ogen uit te kijken!

Bouw zoekboek (Auteur en illustrator: Stephan Lomp – De Eenhoorn – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: