Nog een kusje en dan naar bed!

FullSizeRender15
credits foto Maaike Debels

Nog een kusje… en dan naar bed! is het bedtijdboek bij uitstek. Met dit interactieve boek helpt je kleuter een viertal knuffels zich klaarmaken voor bed.

De spulletjes in de badkamer klaarzetten, tanden poetsen, handen wassen. Een slokje water voor het slapen gaan voor Konijn. Varkentje Roosje wil nog een verhaaltje. Mimauw kamt zijn snorharen een laatste keer voor het licht uitgaat. Kleine Beer geeft nog een kusje aan zijn knuffel. Slaapwel, lieve Knuffels! Iedereen slaapt, nu jij nog!

Dit is een speel- en doeboek waarin je kleuter met een viertal personages en een heleboel attributen het verhaal kan meespelen. De illustraties zijn bijgevolg ook heel functioneel: het zijn echt decors (vier bedjes, een spiegel) waarin je de poppetjes van karton kan plaatsen. Toch zijn de personages bijzonder lief en kleurrijk. Ze veroveren het hart van je kleuter, begeleidt hen in hun eigen bedtijdritueeltjes en berekken hen ook heel actief in het verhaal door verschillende vragen. Schattig speelboek verzekerd zoete dromen!

Nog een kusje… en dan naar bed! (Auteur en illustrator: Patricia Geis – Oogappel – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: