Mijn wereld

FullSizeRender2
credits foto Maaike Debels

Als een echte detective speurt Wonderlandbyalice naar zoekboeken. Want in die boeken kan je niet alleen eindeloos kijken en lezen, je leert er ook heel vaak vanalles in. Mijn wereld. Doolhof zoekboek is zo’n gloednieuw zoekboek, dit keer voor iets oudere kids die op ontdekking willen langs verschillende landen.

Van China en Madagaskar, in de Afrikaanse savanne of de Mexicaanse woestijn tot het Groot Barrièrerif of de Machu Picchu. Je komt op de mooiste natuurplekjes met dit boek. Groot formaat, iets steviger karton en vele, warme en vrolijke kleuren. Elke pagina in een heel eigen, aparte stijl (Japan is heel lieflijk rose, het Amazonewoud barst van de groene natuurpracht, de grijze vulkaangrond van IJsland…); nergens verveelt dit boek. Dubbele pagina’s waar de natuurwonderen van over de ganse wereld de basis vormen voor heuse doolhoven. Bij elke pagina krijg je een aantal zoekopdrachten. Maar niets belet je om gewoon te staren naar de kleurenpracht en telkens nieuwe dieren of andere details te ontdekken.

Interactief, heel leuk om samen met je broer, zus of beste vriend(in) te bekijken. Lekker druk, vol kleur en beweging in maar liesft 15 zoekplaten: uren kijkplezier verzekerd!

 

Mijn wereld. Doolhof zoekboek (Auteur en illustrator: Caroline Selmes – Van Halewyck – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: