Wonderlijke Anti-Verveel Tip: Mijn kind knutselt graag

FullSizeReer
credits foto Maaike Debels

Twee lange maanden zomervakantie. Tijd genoeg om te ravotten, reizen, luieren, sporten, genieten. En toch… soms slaat de verveling keihard toe bij kinderen. Maar niet deze zomer… want Wonderlandbyalice geeft je elke week een super Wonderlijke Anti-Verveel Tip mee! Succes verzekerd!

Hop aan het werk! Verras (groot)ouders met je knapste knutselwerkjes. Wat nog leuker is, die lange vakantiedagen vliegen voorbij. Zeker als je alle opdrachten uit dit hippe knutsel en DIY boek allemaal wil uitvoeren. Maar liefst 100 ideeën in 1 boek; sommige heel nieuw en orgineel én sommige die je vast al kent. Klassiekers als zoutdeeg, scoubidoe, pomponnetjes, hoedjes van papier of ringslingers staan vrolijk naast tips per seizoen (glitterbollen, winterbaarden, versierde eitjes, pinata’s, knikerbaan, marionethondjes of mexicaanse maskers. Elke opdracht duidt goed aan wat je nodig hebt, en toont de verschillende stappen in duidelijke stap-voor-stap foto’s. En dat maken de knutselopdrachten precies zo haalbaar (ook al heb je als ouder geen knutselvingers).

IMG_4479.JPGHeel handig is de intro met uitgebreide inhoudstafel, zaken die je inje knutselkast moet hebben en wat meer uitleg over de verschillende ontwikkelingsfases bij kinderen (zodat je ook perfect weet of deze opdracht niet te moeilijk is voor jouw kind). Vol praktische tips! De hoofdstukken worden heel origineel ingeleid door de originele illustraties van Emma Thyssen.

Een leuk inspiratieboek voor juffen ook trouwens die in de vakantie op zoek gaan naar knutseltips voor het komende schooljaar.

Het boek even inkijken? 

Mijn kind knutselt graag (Auteur: Sarah Decroos – Illustrator: Emma Thyssen – Lannoo – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: