Wonderlijke Anti-Verveel Tip: Het grote dozenboek

FullSizeRender 2

Twee lange maanden zomervakantie. Tijd genoeg om te ravotten, reizen, luieren, sporten, genieten. En toch… soms slaat de verveling keihard toe bij kinderen. Maar niet deze zomer… want Wonderlandbyalice geeft je elke week een super Wonderlijke Anti-Verveel Tip mee! Succes verzekerd!

IMG_4091.JPGHanden uit de mouwen, met de tips uit dit boek maak je zelf het leukste speelgoed! Een raket om in je avonturen naar Mars te vliegen? Een luchtballon, auto, fort, poppenhuis, tank of limonadekraam. Met een aantal grote dozen, verf en de bouwplannen uit dit boek creëer je je eigen universum!

Handige tips en trucs over benodigdheden en wat algemene richtlijnen geven de aanzet. Start met een makkelijk project, zorg dat je ouder altijd in de buurt blijft, dat is handig als je aan het snijden wil gaan.

Elk stuk speelgoed krijgt voldoende aandacht met heel wat stap-voor-stap foto’s en een lijst benodigdheden. Je kan zo aan de slag, en het is verbazingwekkend wat je met (veel) karton en verf kan bereiken. En het leuke is, dat je na het lezen van en klussen met dit boek, ook meteen aan het spelen kan! Bye, bye, verveling!

Het grote dozenboek (Auteur: Courtney Sanchez – SU books/Ploegsma – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: