Wonderlijke Anti-Verveel Tip: Bullet Journal. De handleiding

FulRender.jpg

Twee lange maanden zomervakantie. Tijd genoeg om te ravotten, reizen, luieren, sporten, genieten. En toch… soms slaat de verveling keihard toe bij kinderen. Maar niet deze zomer… want Wonderlandbyalice geeft je elke week een super Wonderlijke Anti-Verveel Tip mee! Succes verzekerd!

En waarom zouden papa’s of mama’s zich niet eens een dagje kunnen vervelen… Wonderlandbyalice heeft de meest fantastische tip voor hen. Want met deze handleiding om een bullet journal te maken, krijgen ze ineens ook al hun administratie op orde! Het is trouwens heel hip om een bullet journal of bujo te starten. Als je tenminste wat handig met in handlettering en als je een lijstjesfreak bent! Je stressfactor daalt zienderogen…

IMG_4531.JPG

Met de tips van Kelly Deriemaeker, een pen en een notitieboekje ga je aan het werk. Wat is een bullet journal en belangrijker, is het iets voor jou? Wat heb je nodig, wat zijn de kenmerken van het perfecte notitieboekje en schrijfgerief? Wat zijn de verschilende modules (index, snelloggen, migreren en collecties)?  Hoe kan je creatief aan de slag met stempels, stickers of washi-tape? Uitleg over termen, hacks, antwoorden op heel wat vragen en vooral veel praktische voorbeelden en decoratietips . Een hele coole, eigentijdse handleiding voor wie al bijzonder creatief is (of dat wil zijn!), met machtig mooie en bijzonder functionele illustraties van Emma Thyssen.

Je hebt geen excuses meer om je lijstjes, plannen, logs en afspraken op losse papiertjes bij te houden. Je wordt de baas van je eigen systeem. Hop, haal het beste uit je dag, krijg meer structuur en rust en zet al die gedachten op papier.

 

Een review van een recent Bullet journal op Wonderlandbyalice

Bullet Journal. De handleiding (Auteur: Kelly Deriemaeker -Illustrator: Emma Thyssen – Horizon – 2017)

2 gedachten over “Wonderlijke Anti-Verveel Tip: Bullet Journal. De handleiding

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: