Wonderlijke Anti-Verveel Tip: Pusheen kleurboek

FullSiRender
credits foto Maaike Debels

Twee lange maanden zomervakantie. Tijd genoeg om te ravotten, reizen, luieren, sporten, genieten. En toch… soms slaat de verveling keihard toe bij kinderen. Maar niet deze zomer… want Wonderlandbyalice geeft je elke week een super Wonderlijke Anti-Verveel Tip mee! Succes verzekerd!

Regendagen vragen om artistiek uitspattingen. Kleine meisjes zullen dol zijn op dit schattige, pastel kleurboek. Pusheen begon als een figuurtje op een webblog. Algauw werd de schattige, dikke poes een werekdwijde internethit, dankzij social media, en vooral op  het prikbordplatformPinterest.  De kitten veroverde met haar schattigheid al heel wat harten, haar populariteit uit zijn onder andere in een reeks eigen emoticons.

Nu gaat Pusheen ook op papier harten veroveren, onder andere met dit toffe kleurboek. Je leert Pusheen en haar zusje Stormy kennen, welke hobby’s ze heeft (vooral slapen ;-)), wat ze doet op een dag (vooral slapen ;-)), hoe ze verjaardagen, feestdagen en de vier seizoenen viert. Maar ze mist behoorlijk wat kleur. En dan komen jouw stiften, kleurpotloden en wasco’s handig van pas. Lieve dieren, allerlei lekkers (donuts, taartjes, pizza’s en ijsjes), magische figuren als schattige eenhoorns en zeemeerminnen: meer hebben kleine meisjes niet nodig om hun creativiteit op bot te vieren. Bijzonder cute en lief DIY boek. Ik denk dat ik vandaag maar eens lekker meekleur… en liefst… ja, in het roze!

Pusheen kleurboek (Flamingo – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: