Wonderlijke Anti-Verveel Tip: De wereld rond. Waar is Wally?

 

 

FullSizeRenderx.jpg

Twee lange maanden zomervakantie. Tijd genoeg om te ravotten, reizen, luieren, sporten, genieten. En toch… soms slaat de verveling keihard toe bij kinderen. Maar niet deze zomer… want Wonderlandbyalice geeft je elke week een super Wonderlijke Anti-Verveel Tip mee! Succes verzekerd!

MIMG_4199.JPGaak de detective in je kind wakker en laat hem op zoek gaan naar de alom bekende Wally in dit tof zoekboek. Al 30 jaar lang is Wally, met zijn wit-rode muts en outfit, de meest gezochte persoon in boekenland. Maar liefst 7 Wally titels werden handig samengebracht in dit pocketboek, zodat je het overal mee naartoe kan nemen: in de auto, op reis, aan het strand, op restaurant of gewoon in je luie zetel. Haal je loep maar uit de kast.

 

Zoekplezier voor alle leeftijden. Wally en zijn vrienden Wendy, Woef, Witbaard en G.Spuis zijn niet voor niets al 30 jaar een begrip! Wally laat op elke dubbele zoekplaat een postkaart met een aantal zoekopdrachten voor je achter. En aan het begin van elk nieuw hoofdstuk, vind je trouwens een uitklappagina met maar liefst 100 zaken om te zoeken in dat ene hoofdstuk (en je kan in een checkbox aanduiden of je het item al dan niet al vond). Dolkomische platen: van een vliegveld, een museum of pretpark, over de prehistorie, een Romeinse arena en goudkoorts in Amerika, ruimtereizen, slagvelden, onderzee of onder de grond, op een filmset, of in magische werelden, je kan het zo gek niet bedenken, Wally was werkelijk overal! Een bonte kleurpracht, verrassend veel detail en geen makkelijke opgave, dit een origineel verjaardagsboek voor Wally!

Waar is Wally? De wereld rond Zeven klassiekers in een boek (Auteur en illustrator: Martin Handford – SU Books – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: