Wonderlijke Anti-Verveel Tip: Slaapfeestbox

FullSizeRender (3)
credits foto Maaike Debels

Twee lange maanden zomervakantie. Tijd genoeg om te ravotten, reizen, luieren, sporten, genieten. En toch… soms slaat de verveling keihard toe bij kinderen. Maar niet deze zomer… want Wonderlandbyalice geeft je elke week een super Wonderlijke Anti-Verveel Tip mee! Succes verzekerd!

Deze doetip is er eentje voor een je dochter en haar beste vriendinnen (zeker als ze dol zijn op de boeken van Girls Only). Als je een slaapfeest organiseert, hou dan deze leuke party box met toffe activiteiten bij de hand om de avond nog sneller te laten voorbij gaan.

IMG_3883

Wat zit er allemaal in deze doebox? Een tof spel, vriendschapsbandjes, een set uitnodigingen en een boekje vol tips om een megaleuk slaapfeest te organiseren. Het spel is een soort variant op ‘Durven of doen’: je draait aan het rad en krijgt een opdracht of een vraag. Wat zou jij doen met een miljoen? Hoe vraag je verkering? Wat is je ergste nachtmerrie? Doe een handstand,  lak je nagels, tijd elkaars haren te vlechten…  

 

Toffe spelletjes en meisjesactiviteiten, vragen over verliefdheid, besties, dromen en gevoelens. Alles waar meisjes uren kunnen over doorkletsen en gibberen. In het bijhorend boekje vind je nog lekkere recepten, knutseltips, een code voor geheimschrift en een romantisch kortverhaal. Deze box staat garant voor een avond vol meidenfun! Geen jongens toegelaten! Een coole avond met je BFF’s verzekerd!

Meer Girls Only? Lees deze review op Wonderlandbyalice.

For Girls Only. Slaapfeestbox (SU Books – 2017)

download (9).jpeg

 

 

2 gedachten over “Wonderlijke Anti-Verveel Tip: Slaapfeestbox

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: