Feest!

IMG_3885

Soms zijn boeken een feest. Vooral voor creatieve mama’s dan! Feestjes worden een succes vanaf nu, dankzij het bullet journal en dankzij deze partytips!

Mijn bullet journal (BBNC – 2017)

Een bullet journal of bujo is een van de nieuwste hypes, die gretig inspeelt op het handletteren, het bijhouden van lijstjes en de zoektocht naar meer rust en structuur in onze drukke dagen. Weg van de praktische apps en de virtuele wereld, terug naar papier en echt schrijven met de hand.

Dit journal is een pracht van een dagboek, met een romantische cover vol bloemen en vogels. Perfect om je afspraken, taken, plannen, lijsten, verlanglijstjes, verjaardagen, to-dolijstjes en zo verder op één plek bij te houden. Je bent niet gebonden aan  de vaste structuur van een gekochte agenda, je bouwt je dagboek op precies zoals je het zelf wil en volgens je eigen systeem. En de bullets geven je structuur voor al je schema’s, overzichten en lettering. Er zijn enkel vaste pagina’s voor een quote, een index en een skills index. De rest hangt af van je wensen én van je creatieve invulling.

Bij dit quasi lege dagboek hoort een klein instructieboekje of crash course zoals het wordt genoemd. daarin vind je wat een bujo is, wat je nodig hebt, de termen, praktische voorbeelden, en tips voor decoratie. Genoeg om zelf aan de slag te gaan dus! Nu alleen nog de tijd vinden om creatief te zijn…

Feest! Creëer je eigen WOW-factor (Auteur: Ine Brands – Fotografie: Myra – Horizon – 2017)

Themafeestjes zijn hot! Elke trouw, geboorte, babyborrel, communie, verloving, baby shower, etentje, verjaardag, jubileum, personeelsfeest  moet eraan geloven. Maar waar haal je de inspiratie als je zelf niet veel ideeën hebt of simpelweg niet de tijd om het wereldwijde net en pinterest af te surfen op zoek naar een super idee?

Met dit boek heb je een toppertje in de hand. Het staat boordevol DIY tips, inspiratie voor party design van voorbereiding, bedenken van concept, knutselen en plannen tot uitvoering. Je verrast er je gasten zonder twijfel mee en je feest wordt een knap geheel vol leuke details en fijne accenten.

De coole thema’s waaruit je in dit boek kiezen kan: wolk van een baby, eenhoorn, girly girly, liefde, voetbal… Elk thema heeft een feestpaspoort met accentkleuren, feestprints en benodigdheden. Van tips over het dekken van de feesttafel, het maken van slingers, bedankdoosjes of stirrers, hoe je een ballon kan voorzien van een print, variaties op coole uitnodigingen, feesthoedjes of partykanonnen… Aan elk gadget werd gedacht. Bijzonder nuttig zijn de vele stylingtips voor je tafel, decoratie en eten. De foto’s, bonte kleuren en prints brengen je op ideeën en geven je zin om aan de slag te gaan. Achterin krijg je zelfs tip voor geslaagde foto’s, zodat je je feest ook op de gevoelig plaat kan vastleggen voor nadien.

Een originele supertip voor alle partydesigners in wording vol machtige en vooral heel praktische tips. Let’s party!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: