Moederdag

IMG_3888

Moederdag vieren op Wonderlandbyalice met een tof zoekboek. Eentje van Liesbet Slegers en haar kleine vriendje Rik in de hoofdrol. Rik is een heel gewone, ondernemende peuter (en de ster in heel wat boeken voor peuters en kleuters). In dit boek gaat het ook over de mama van Rik en over wat ze allemaal samen doen (spelletjes spelen, helpen in de keuken,  badtijd, verhaaltjes lezen, fietsen, smullen…) Wat is mama toch lief en zorgzaam!  Laat je kleintje op zoek gaan naar Sam de poes, de handtas en sleutels van mama, de knuffel van Rik en nog zo veel meer.

Op elke dubbele pagina zie je een zoekprent, en je krijgt er een aantal opdrachten bij . Het is een toffe manier om zin voor detail aan te wakkeren, woordenschat uit te breiden en peuters meer te leren over kleuren, cijfers, dieren en voorwerpen. Speels, heel kleurig boek, precies goed voor gebruik in kleuterklassen!

Meer lezen? Lees de review van Rik en de lente

Zoekboek. Rik en zijn mama (Auteur en illustrator: Liesbet Slegers – SU Books – 2017)

Een gedachte over “Moederdag

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: