Making Memories

IMG_3552

Fijne herinneringen, leuke eerste keren en gebeurtenissen die je echt niet wil vergeten, die kan je gewoon bijhouden in deze twee fijne titels.

Elke dag een tekening. Voor kids (Ontwerper: Linda van den Berg – BBNC – 2017)

Dit is een origineel dagboek voor kinderen. Geen neerpennen van zelfgeschreven belevenissen in woorden en verhalen, maar op papier zetten van je eigen beelden en tekeningen. Na de editie voor volwassenen, is er nu ook één voor kids.

In dit leuke boek kan je elke dag van het jaar zelf een tekening maken, na dat jaar heb je een hele coole collectie van je eigen artwork. Je kan naar hartelust tekenen, kleuren, knippen, plakken, verven… En nieuwe dag brengt een nieuwe opdracht of kant-en-klaar tekenidee. Teken de route die je vandaag aflegde, wat is je hobby, teken een verlaten pretpark, spinnende poezen, je favoriete hangplek… van de stomste, meest evidente tot heel verrassende zaken en gebeurtenissen. Een origineel kado voor creatieve kids. In heel strakke, eenvoudige vormgeving, waar plek genoeg is voor de kleurige uitspattingen van je kind.

Boek inkijken?

Baby’s eerste dagboek met Sophie de giraf (Kosmos – 2017)

 

De eerste weken en maanden met je baby gaan zo snel, Je wil die momenten bijhouden en meenemen voor later, en dan is er dit geschenkboek voor je kleintje. Vol fijne herinneringen, om samen door te nemen met je ouders en om jezelf als baby terug te zien. Het is ook een album voor kersverse papa’s en mama’s. Het is namelijk heel plezant om de evolutie van je kleintje vast te leggen voor de toekomst. Om stap voor stap met je baby mee te groeien naar die eerste verjaardag, even stoppend langs de eerste lach, het flesje, en heel wat andere grote momenten in het kleine leven.

Een tof invulboek met giraf Sophie op de opvallende cover. Binnenin zijn de illustraties beperkt, op elke pagina zijn er genoeg vragen om je elk moment te laten vastleggen op papier. Van emoties (lach, huilbui, knuffel…), over familie en vrienden, gezondheid, verzorging, taal, slapengaan, voeding, kleding, reizen en heel wat andere bijzondere eerste keren. Een heel compleet overzicht waar je enkele uren zoet mee zal zijn. Jammer dat er weinig plek is voor foto’s of illustraties…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: