Just for Girls…

IMG_3556

Voor creatieve meisjes verschijnt er vandaag heel wat. Twee tips voor typische, romantische meisjes met een voorliefde voor tekenen.

Zwoele zomeravonden. Kleurboek (Illustrator: Hanna Karlzon – BBNC – 2017)

 

Voor iets grotere meisjes is er dit prachtige kleurboek, Zwoele zomeravonden. Van de Zweedse bestsellerillustrator Hanna Karlzon verschenen maar liefst 2 nieuwe luxe kleurboeken, met een mooie linnen band, en goudfolie op de cover, in mooie, roze hardcover en fijne, dikke papier op op te kleuren: deze en Ochtendgloren. Het zijn kleurboeken om ‘U’ tegen te zeggen, omwille van de luxueuze uitvoering, maar nog meer om de prachtige illustraties van Karlzon.

Haar unieke patronen en details tonen knappe natuurlandschappen. Ze nemen je mee naar overwoekerde tuinen, magische bossen en mysterieuze plekken. Haar illustraties zijn geinspireerd door Scandinavische natuur en zomernachten. Het zijn werkjes waar je een heel eind in kan wegdromen en zelf naar hartelust invullen met de kleur en sfeerscheppers die je zelf wenst. 96 pagina’s vol betoverende plekken, sterrenhemels, onderwaterwerelden en portretten. Werkelijk magie! Met je kleurpotloden in de aanslag, ga je gegarandeerd een prachtige zomer vol zwoele avonden tegemoet.

 

Jills modemeisjes (Auteur: Jill Schirnhofer- Karakter Uitgevers – 2017)

 

Jill Schirnhofer tekende en schreef als kind al non-stop en overal. Ze werkt altijd met vulpen en zwarte inkt. Van illustreren maakte ze ook haar beroep en intussen had ze al jeugdprogramma’s op tv, schrijft ze columns en blogt ze over mode, beauty, lifestyle en DIY. En haar liefde voor knutselen en creeëren geeft ze graag mee aan kids.

Een van haar nieuwste titels is Jills mode meisjes. Een boek vol modepopjes om zelf in te kleuren, aan te kleden en je eigen creaties te ontwerpen, net als een echte mode-ontwerper. Een lust voor creagirls die houden van inkleuren, knippen en fashion designen. Van party outfit to boho look, met aandacht voor details als schoenen, tassen en andere accessoires. In 7 verschillende modethema’s, 10 mode popjes, en met 40 uitneembare vellen. Je maakt zo je eigen modeshow: van flowerpower, over cowgirl en rock chick, recht naar Hollywood.

Fijne doetip voor echte meisjes.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: