En route: Heen en weer. Naar de stad.

IMG_3265.JPG

We trekken “en route” op Wonderlandbyalice. Tijd voor voertuigen en verkeer in deze mini-reeks reviews. Dit keer gaan we naar de stad!
Dit omkeerboek is dubbel feest. Het bundelt maar liefst twee Otto omkeerboeken ineen: ‘Otto in de stad’ en ‘Otto Heen en Weer’. Deze heruitgave is geen groot kartonboek (zoals eerdere versies), maar een mooi ingebonden versie met zachte bladzijden. Het unieke aan dit boek, is dat je het in twee richtingen kan lezen, van voor naar achter en van achter naar voor. Je kan het boek gewoon op zijn kop draaien en verder lezen (of beter gezegd: bekijken). De twee aparte boeken werden op een heel natuurlijke manier samengebracht en passen omwille van de thematiek (transport, vervoer, onderweg zijn) ook naadloos bij elkaar.
Het werk van Tom Schamp is altijd een feest voor het oog; je ontdekt er steeds nieuwe personages, situaties, en legt samen met Otto een avontuurlijke en wonderlijke reis af. Overvolle pagina’s, barstend vol detail en ongewone personages, gekke situaties, gebouwen en voertuigen. Een beetje absurd en vol humor. Deze heel eigen en specifieke verhaalstijl kan op veel kleine en grote fans rekenen. Het concept is en blijft origineel, zijn kleurenpalet springt in het oog en is een van de voornaamste redenen waarom deze boeken opnieuw in een mooi cadeauboek op de markt worden gebracht. Om in te verdwalen en steeds opnieuw in op zoek te gaan. Voor alle kleine en grote autoliefhebbers, reizigers en globetrotters.

 

Otto rijdt. Heen en weer. Naar de stad (Auteur en illustrator: Tom Schamp – Lannoo – 2017)

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: