Saar in de lente

IMG_3456

Als de zon schijnt, heeft Wonderlandbyalice enkel zin in fleurige boeken! Zoals dit lente boek van Pauline Oud.

Samen met haar oma trekt de ondernemende kleuter Saar naar de moestuin. Ze hebben heel wat te doen, maar dat geeft niet, want de vogels fluiten en de zon schijnt. De blaadjes groeien aan de bomen en alles staat in bloei. Vogels zorgen voor een nest babyvogeltjes, de kip broedt haar kuikens uit en de lammetjes dartelen in de wei. Saar kijkt haar ogen uit en oma geeft maar al te graag uitleg. En ’s avonds, dan knutselt Saar gewoon haar eigen zachte schaapje.

Een lieve introductie in een nieuw seizoen, waar alles groeit, bloeit en tot leven komt. Het boek is perfect voor de kleuterklas, de ideale aanleiding om over de lente te leren én te knutselen (met 2 heuse knutselopdrachten achterin). Een zoet lees- en doeboek vol zachte pasteltinten en met vooral een heel lieflijke setting en schattig hoofdpersonage. Tof zijn ook de 5 zoekopdrachten die op de schutbladen worden meegegeven, en die perfect aanleiding voor een klasgesprek zijn. Dit boek is voor de educatieve markt gemaakt en zal terecht vele kleuters inpakken met zijn vrolijke vertel- en illustratiestijl.

Saar in de lente (Auteur: en illustrator: Pauline Oud -Clavis – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: