Lente: tijd voor een groen boek

IMG_3416

Een nieuwe lente, een nieuw begin! Wonderlandbyalice geeft je op deze mooie dag een groene boekentip voor de allerkleinsten.

Mijn tuin neemt je mee naar buiten, naar de wereld van insecten, dieren, bomen en bloemen. In een oude boom woont een uil en onder dode blaadjes verstopt zich heel wat leven. Vlinders, een leuke picknick, kriebeldiertjes bij de vleet. Via kleine kijkgaatjes kan je in dit boek op ontdekking. Het is het perfecte kartonboek voor kleine grijpgrage handjes. De natuur wordt heel eenvoudig voorgesteld, in basiskleuren (met een voorkeur voor groen, hoe kan het ook anders) en met duidelijke, goed herkenbare vormen. Overbodige details gaan eruit. En toch daagt dit grafisch boek uit, laat het je kids dieren en voorwerpen op een andere manier bekijken en ontdekken. Het boek zit vol leven en beweging, vol kleine avonturen. Een fijn kijk- en doeboek voor de allerkleinsten! Leve de lente!

Mijn tuin (Auteur en illustrator: Hector Dexet – De Eenhoorn – 2017)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: