Klaar voor een nieuw jaar!

img_2535

Happy 2017! We zijn bij Wonderlandbyalice net zo klaar voor een nieuw boekenjaar als dit kleine meisje klaar is voor haar nieuwe dag…

Een tof kleuterboek voor heel actieve, ondernemende en enthousiaste kleuters, die maar wat vroeg wakker zijn en hun dag fris en monter willen beginnen.

Goeiemorgen! Ik ben klaar voor een nieuwe dag. Tanden poetsen, plassen, ontbijten, aankleden en naar school gaan: ik kan het allemaal zelf! Toch, papa en mama?

Een vrolijk meisje, net zo springerig als de krulletjes in haar haar is ’s morgens een pak wakkerder dan haar ouders. Ze begint vol moed aan haar ochtendrituelen: wassen, tandepoetsen, op het potje gaan, kleren aandoen, veters strikken… Kleine, herkenbare handelingen en ritueeltjes. Telkens opnieuw toont ze haar koppig en eigenwijze karaktertje. Ze is enorm beslist en stapt heel zelfstandig (en grappig onhadig) haar nieuwe schooldag in.

Superleuk en alledaags kleuterboek vol sweet, pink en yummie illustraties. Barstensvol van kleur, detials en zwier. Een feest voor het oog!

Klaar voor mijn dag! (Auteur: Kim Crockett Corson – Illustrator: Jelena Brezovec – Clavis – 2016)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: