Happy birthday!

img_2679

… to me! En dat vieren we met een verjaardagsboek!

In dit vierde “Berre en Fleur” boek wil Fleur Berre verrassen voor zijn verjaardag. Het feest moet geweldig worden, maar ze heeft veel werk met de uitnodigingen, de taart, slingers en een kroon, versieringen en het perfecte cadeau. Berre is in de wolken, en niet in het minst met het allermooiste cadeau, dat hij van Fleur kreeg: namelijk, het geweldige feest!

Kinderen (en volwassenen ook!) houden van jarig zijn. Dit boek is een ode aan lekkers, verrassingen en feest vieren. Het geeft een mooi overzicht van alles waar je aan moet denken voor een perfecte verjaardag en geeft zelfs een lijst met cadeautips.

Dit oblong voorleesboek straalt van de warme vriendschap, van de vrolijke, knallende kleuren en van de speelsheid. Annemie Berebrouckx geeft alle aandacht aan de personages. Ze kiest bewust om decors en achtergrond enkel in zwart-wit te laten. Fleur heeft het superdruk en je volgt haar van pagina naar pagina. De rust komt er pas (ook in de illustraties) als we enkel Berre en Fleur zien die elkaar aankijken. Het feest is perfect, Fleur en Berre houden veel van elkaar. Het is een feest dat lang mag doorgaan!

Even bladeren in het boek. Kan hier.

Berre is bijna jarig! (Auteur en illustrator: Annemie Berebrouckx – De Eenhoorn – 2015)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: