#Hartelooscountdown

 

Om de publicatie van Harteloos van Marissa Meyer te ‘vieren’, organiseerde Blossom Books een heuse Instagram wedstrijd, die aftelde naar de verschijndatum van het boek. Met de hashtag #Hartelooscountdown kon je dagelijks een eigen foto op je account plaatsen. Elke opdracht had te maken met de mysterieuze wereld van Wonderland en de Red Queen… En dat was een uitdaging die Wonderlandbyalice met plezier aanging. Hoe kon het ook anders? Hierbij krijgen jullie alvast een collage van mijn Harteloos pics. Meer kan je trouwens vinden op mijn Instagram account.

capture

Over Harteloos:

Lang voordat ze de schrik van Wonderland was, was de Hartenkoningin een meisje dat ontzettend graag verliefd wilde worden.

Lady Catherine Pinkerton heeft maar één toekomstdroom: samen met haar dienstmeisje de beste banketbakkerij van Wonderland openen. Haar ouders, de Markies en Markiezin van Rotsschildpadbaai, koppelen Cath echter liever aan de nogal domme, oncharismatische Hartenkoning –en niet zonder succes.
Als Catherine op een koninklijk bal kennismaakt met de nieuwe, mysterieuze hofnar van de koning, is haar bakkerij opeens niet meer het enige waar ze aan denkt. Voor het eerst in haar leven ervaart ze wat het is om verliefd te zijn. Cath is vastberaden haar eigen toekomst te bepalen, ook als ze daarmee het risico loopt de koning te beledigen en de toorn van haar ouders over zich af te roepen.

Maar in het land dat bruist van de magie en waar monsters en mafketels niet ongewoon zijn, lijkt haar lot toch anders te zijn bepaald…

Harteloos (Auteur Marissa Meyer – Blossom Books – 2016)

7896hartelooscvrrgb

Een gedachte over “#Hartelooscountdown

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: