It’s a Wonderful world : Alice in Wonderland

IMG_1874.JPG

Alice en haar Wonderland wakkeren creativiteit aan. Tik maar eens een aantal zoektermen op Google of Pinterest in en je krijgt een giga lijst van knappe beelden, toffe DIY ideetjes en creatieve invullingen van deze Lewis Carroll klassieker.

In dit informatieve boek, of is het eerder een creaboek krijg je ongelooflijk veel inspiratie om zelf aan het creëren te gaan. Of het nu om knutselen, koken, schrijven of versieren gaat. Als absolute Alicefan is dit boek een bron van ideeën, een boek om in te bladeren en geïnspireerd door te worden en een start om zelf de handen uit de mouwen te gaan steken. Een wondere wereld gaat voor me open, wonderland komt tot leven en de doe-het-zelver in me wordt wakker gemaakt. Maar liefst 50 verschillende projecten worden voorgesteld. Van een knuffel Wit konijn, kartonnen maskers, drink-me drankjes, een Humpty Dumpty deurstopper, een Wonderlandmobile, theeservies uitnodigingen, koekjes of een speelkaartenslinger…

Alles wordt stap voor stap uitgelegd, met de nodige opsomming van alle benodigdheden en beschikbare patronen. Een heel gevarieerd aanbod van DIY projecten om de perfecte Alice tea party!  Tussen de werkbeschrijvingen door vind je allerlei quotes, een test ‘Hoe word je koningin?’, ideeën voor spelletjes (croquet, een verkiezingsrace of stoelendans). Een bonte wonderlijke mix, een tof kijk- en doeboek.

De wondere wereld van Alice (Tekst en illustraties Hannah Read-Baldrey & Christine Leech – De Fontein – Tirion – 2012)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: