In the jungle, the mighty jungle…

IMG_1365

Dit vakantieboek is TE groot om in je koffer te stoppen, maar als je thuis met je kleuter een fantastische reis wil maken én op zoek wil gaan naar allerlei dieren, dan is dit jouw boek!

Een zoekboek waarin je een reis rond de wereld maakt én op verschillende locaties op zoek gaat naar de dieren die er wonen, dat belooft dit boek te worden. De reis begint dicht bij huis, op de boerderij, maar trekt ook naar de noordpool of de savanne. In het bos en de zee houdt het ook even halt. Strict genomen is het niet echt een wereldreis met een stop op elk continent of land, maar het is wel een heel uitgebreide kennismaking met heel wat bekende en onbekende dieren. Zes zoekplaten en maar liefst 150 dieren in hun natuurlijke omgeving. Ken je een brulaap, navelzwijn of penseelaap? Of weet je waar de muskusos woont? Op een grote zoekplaat met een heleboel dieren erom heen kom je dit alles te weten. Jammerlijk foutje zijn de pinguïns die helemaal niet op de Noordpool leven…

Het gigaformaat en de kwaliteit van de illustraties zijn wel top. Sfeervolle platen, met oog voor de eigenheid van elke locatie: koel blauw voor de Noordpool, bonte kleurenweelde op de boerderij, de drukte van de jungle, de oranjegloed van de savanne.De illustraties zitten vol leven en activiteit. En dat telt dubbel voor een zoekboek.

Mijn grote reis om de wereld. Dieren (Auteur en illustrator Laure du Fay – Leopold – 2015)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: