Boekensnack. Dikke donut

IMG_0814

Donuts, taartjes! O hoe dol ben ik daarop. Wellicht net zoals die lieve, zoete Mejuffrouw Muis. Ze doet me stiekem aan mezelf denken. Ze houdt van shoppen, lekkers, roze en woont in een knus huisje. In dit ene verzamel- en voorleesboek werden maar liefst alle boeken waarin Mejuffrouw Muis de ster is, bijeen gebundeld. Samen met haar beste vriend, hond Lucebert, gaat ze op zoek naar een huis, trekt ze naar de Costa del Sol, belandt ze zelfs in het ziekenhuis en krijgt ze een heleboel kleine muisjes… Geniet van de vlotte tekst op rijm, van de zachte, kleurige illustraties vol humor. En vergeet niet om af en toe van je lekkers te smullen!

De dikke Mejuffrouw Muis (Tekst Elle van Lieshout en Erik van Os – illustraties Marije Tolman – Lemniscaat – 2014)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: