Boekensnack. Op de coolste placemat

IMG_0913.JPG

De lekkerste snacks eet op je een coole placemat. En wat is er cooler dan een placemat die je zelf mocht inkleuren en volkribbelen? Dit boek is een handige tip om je kinderen zoet te houden tot het eten op tafel komt. Een set kleurpotloden of stiften en dit boek. Meer heb je niet nodig. Dit oblong boek met 50 kleurplaten zet je  kleuter aan het werk en stimuleert zijn creativiteit. Vul kommetjes met je eigen toetjes, maak een stippeltjesbord en een streepjesvis, versier de cupcakes van Muis, teken spaghetti, vul de kom met fruitsalade… Kleuren, patronen, vormen. Stiekem leert je kleuter er alles over samen met het overbekende boekenpersonages Muis en haar vriendjes. Aan de slag!

 

Muis’ placemat kleurboek (Tekst en illustraties Lucy Cousins – Leopold – 2015)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: