Wie is Alice?

Alice ben ik niet. Al wou ik dat soms wel. Ik ben Ineke, een boekenlover van het eerste uur. Sinds mijn eerste woorden en verhalen in de ban van lezen en boeken. Zo erg dat ik uren sleet in onze woonkamer, me niet bewust van tijd of zussen, verdwaald in een of ander verhaal. Zo erg dat ik er besloot mijn studies aan te wijden en een andere grote heldin ontdekte, Jane Austen, mijn tweede heldin (en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad). Zo erg dat ik er mijn beroep van maakte en hop, de uitgeverswereld intuimelde. En dat was een droom die werkelijkheid werd. Intussen heb ik professioneel een ander pad bewandeld. Koos ik voor cijfers in plaats van letters, maar mijn hart, dat ligt nog in wonderland. In mijn wonderland van kinderboeken. En ik blijf er graag vertoeven, als ik manuscripten lees, boeken vertaal of reviews schrijf. Of als ik gewoon me in mijn wonderland verschuil en me volledig overgeef aan de magie van woorden en beelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: