Mijn wonderland…

Alice ben ik niet, maar ze is wel mijn grote heldin. Of toch een ervan. En haar wonderland, is ook een beetje het mijne. Het is een plek vol boeken, kinderboeken. Want de kracht van deze boeken, is verbeelding. En die missen we allemaal wel vandaag de dag. Ben je klaar voor een reis naar magie, fantasie, knappe illustraties en innemende verhalen? Volg me… naar mijn wonderland!

 

040ad48ba5d9b2b915b5406cf09483f0

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: